Wikipedia

Resultats de la cerca

dijous, d’octubre 16, 2014

APUNT DEL DIA -27: Aquí la única veritat és que Espanya ha prohibit una votació.

Qualsevol altra hipòtesi ens aboca a seguir el joc dels que sabem que han perdut la batalla per incomparecència. Bé, si ens atenim als fets les imatges de la Plaça de Catalunya ahir al costat de les de la V no tenen color. I ara resultarà que del que passi aquests dies la culpa la tindran els partits proconsulta, els catalans que sempre ens barallem entre nosaltres o la manca de decisió davant d'una decisió dràstica, impositiva, impròpia de demòcrates i d'un país homologable internacionalment. 

L'anomalia es diu Govern d'Espanya, actitud intransigent de la mesocràcia messetària i intol.lerància davant la diversitat d'aquests dos actors. La resta és fer volar coloms i donar-los una alegria gratuïta. No hi haurà consulta el 9-N pels vents que bufen d'allà no pas per alguna cosa que ha passat aquí.
Jo crec que la foto del 9-N ha de ser la de gent fent cua per votar davant de col.legis electorals. Tan fàcil com això. I no els posem tant fàcil de fer la bestiesa de convocar la consulta saltant-nos la prohibició i donar-los la foto que busquen: els mossos d'esquadra, la policia catalana, havent d'obeir en funció de les seves competències les ordres rebudes del Govern Espanyol.

No, la foto ha de ser gent pacífica, a una hora determinada -proposo abans del vermut amb la baguet sota el braç, o el tortell- fent cua davant dels col.legis electorals, tancats i barrats. I que la Generalitat de Catalunya, igual que ha fet el pas de continuar emetent l'anunci de promoció del 9-N que passa a anegre i informa de la prohibició, cursi uns enormes bans, visibles per tot el món, que apareguin a cada col.legi electoral la nit anterior.

&nbsp;Què és i com estudiem la Geografia?<br />

 Què és i com estudiem la Geografia? La geografia (del grec γεωγραφία, geografia; de geos , "terra", i grafia , "descriure...