Wikipedia

Resultats de la cerca

dijous, d’octubre 02, 2014

APUNT DEL DIA, QUEDEN 38 DIES PEL 9-N,

Avui parlo del projecte de pressupostos de l'Estat pel 2015:
El govern espanyol ha retallat de forma dràstica la inversió a Catalunya. Enguany l’executiu de Rajoy destinarà a Catalunya només un 9,5% del total de la inversió estatal, un 1,5% menys que l’any passat, quan va arribar a l’11%. En tots dos casos, la inversió era molt inferior del que hauria de ser, posant-ho en relació amb el PIB català. És MÉS, EL GOVERN QUE DIU QUE CATALUNYA SE SALTA LA LLEI CONVOCANT UN REFERÈNDUM IL.LEGAL, SE SALTA A LA TORERA UNA LLEI ORGÀNICA QUE DIU QUE HA D'INVERTIR EL 17 % EN INFRASTRUCTURES DURANT 8 ANYS. Aquesta Llei Orgànica Espanyola es diu Estatut (retallat) de Catalunya del 2006... Catalunya rebrà d'aquesta manera en els pròxims pressupostos el percentatge més baix d'inversió estatal en els darrers 17 anys. És una discriminació en tota regla, que no té cap mena de sentit.
Som dominats i controlats per un estat que ens va en contra, amb accions que acaben repercutint en l'atur i la precarietat. Els números canten. Espanya ens ignora i va a la seva, i allà ningú no ho critica. On és l'esquerra (oficial) espanyola quan s'omple la boca dient que tots som iguals i que 'un ciudadano no es más ni menos por vivir en una u otra comundiad..."?.
Senyor Iceta, té alguna cosa a dir d'això? Esperem la tercera via encara o hem entrat en via morta ja?

&nbsp;Què és i com estudiem la Geografia?<br />

 Què és i com estudiem la Geografia? La geografia (del grec γεωγραφία, geografia; de geos , "terra", i grafia , "descriure...